Prima paginaOferta BRDPrograme EuropeneGhid EUROBRDContacte

Finantari Alternative

 

Contactati telefonic un expert BRD in Finantari Europene la numarul de telefon 0800.80.EURO (0800.80.3876)

Finantari din surse BERD

berd
BRD ofera credite din surse BERD in cadrul Facilitatii pentru IMM-uri si Intreprinderi Mari. Facilitatea este destinata intreprinderilor, persoanelor fizice autorizate si profesiunilor liberale, pentru finantarea activitatii curente si pentru dezvoltarea proiectelor de investitii. Creditele acordate in cadrul acestei Facilitati beneficiaza de conditii preferentiale de dobanda.

fonduri europene AVANTAJELE finantarilor din surse BERD


Creditele ce urmeaza a fi acordate in cadrul acestei facilitati aduc beneficii importante afacerii Dumneavoastra:

  • gama larga de produse de finantare
  • dobanzi avantajoase

fonduri europene Facilitatea pentru IMM-uri si Intreprinderi Mari
Cine este BERD? Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), institutie financiara internationala, a fost infiintata in anul 1991 pentru a sprijini tranzitia la economia de piata a tarilor din Europa Centrala si de Est si a celor din spaţiul ex-sovietic care erau angajate pe calea democratiei, dupa prabusirea comunismului. Astazi BERD - detinuta de 61 de tari si 2 organisme interguvernamentale - prin intermediul investiţiilor ajuta la construirea democratiilor si economiilor de piata in aceste tari din Europa Centrala si de Est precum si in Asia Centrala.

BERD este cel mai mare investitor institutional din regiune si mobilizeaza investitii straine importante pentru banci, industrii sau intreprinderi individuale, atat pentru derularea afacerilor existente cat si pentru crearea unora noi. De asemenea, sprijina companiile din proprietatea publica in vederea privatizarii sau restructurarii si contribuie la imbunatatirea serviciilor municipale. BERD mentine relatii stranse cu guvernele din regiune pentru a promova politici care sa ajute la dezvoltarea mediului de afaceri.

BERD este cel mai mare investitor institutional si in Romania, cu investitii de circa 4,4 miliarde EUR.


Facilitatea pentru IMM-uri si Intreprinderi Mari

DESTINATIE Aveti nevoie de fonduri pentru finantarea decalajelor intre incasari si plati? Aveti nevoie de finantare pentru realizarea unor proiecte de investitii? Fie ca reprezentati un IMM sau o intreprindere mare, fie ca sunteti persoana fizica autorizata sau profesiune liberala, BRD - Groupe Societe Generale va pune la dispozitie o gama larga de produse de finantare avantajoase din surse BERD.
Beneficiari eligibili
  • IMM-urile
  • Intreprinderile mari
  • Persoanele fizice autorizate
  • Profesiunile liberale
Valoarea finantarii

In functie de necesitatile dumneavoastra de finantare si de specificul activitatii dumneavoastra.

IMM-urile pot obtine finantari in valoare de pana la 3 milioane de euro, iar Intreprinderile mari pot accesa credite in valoare de pana la 15 milioane de euro.

Perioada de finantare In functie de tipul de finantare solicitat, creditele sunt disponibile pe perioade cuprinse intre 1 luna si 84 luni.
Finantari disponibile din surse BERD Oferta de finantari a BRD din facilitatea BERD cuprinde: linii de credit, credite pentru finantarea activitatilor sezoniere, credite pentru pre-finantarea contractelor comerciale, credite pentru campanii agricole, factoring si credite pentru finantarea investitiilor, inclusiv investitii imobiliare
Pentru mai multe detalii, consilierii nostri de clientela va stau la dispozitie in unitatile BRD-GSG din toata tara.