Prima paginaOferta BRDPrograme EuropeneGhid EUROBRDContacte

Finantari Alternative

 

Contactati telefonic un expert BRD in Finantari Europene la numarul de telefon 0800.80.EURO (0800.80.3876)

Finantari Alternative

finantari din surse guvernamentale Finantari din fonduri externe
Fondurile din surse BERD pot constitui surse pentru pre- si co-finantarea in conditii avantajoase a proiectelor cu componenta de fonduri europene nerambursabile, dar si ca surse alternative de finantare pentru proiectele care nu sunt eligibile la finantari din fonduri structurale. 

BRD sprijina intreprinderile, persoanele fizice autorizate si profesiunile liberale din Romania prin credite avantajoase din surse puse la dispozitie de Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), in cadrul Facilitatii de Finantare pentru IMM-uri si Intreprinderi Mari.

finantari din surse guvernamentale Finantari din fonduri guvernamentale
Pe langa creditele EUROBRD dedicate susţinerii proiectelor cu componenta de fonduri europene nerambursabile, BRD a adaugat în oferta de creditare destinata IMM-urilor, incepand cu luna aprilie 2010, si credite pentru cofinantarea investitiilor cu sursa nerambursabila acordata de Ministerul Finantelor Publice, sub forma de Ajutor de minimis.

Conceput special pentru persoanele juridice inscrise in programul Rabla auto sau tractoare, creditul de investitii de la BRD vine in sprijinul clientilor care doresc sa isi reinnoiasca parcul de vehicule.